Julefrokost 2017
Opret en profil eller log ind
Kolding Klatreklub''''''''s julefrokost 2017
Det sker sgu igen i år, der skal holdes julefrokost efter et herligt år i klatreklubben!
Julefrokosten bliver i år holdt på Café Razz (Tidligere kaldet Stalden) med en burger
Vigtigt: Det er 18+ fest.
Der vil være Klatreaktiviteter, Formandens Quiz, udnævnelse af  årets sheriff mm.... Glæd jer

Se Facebook Begivenheden for mere

Der skal vælges burger - Hvis der skal tilmeldes flere, så kan man bare vælge flere bruger, prisen ændre sig derefter. Skriv navne på ekstra tilmeldinger i kommentarfeltet.
Man må gerne tilmelde andre end klubmedlemmer, så længe de har en eller anden relation til klubben (evt. fra anden klatreklub, vedhæng eller hanganrounds).

Ved valg af burger: ''''''''Hover''''''''over spørgsmålstegnet for at se indhold af burgeren.
Drikkevare købes med 20% rabat på dagen.

15.12.2017
16.12.2017 kl. 18.00 - 16.12.2017 kl. 23.00
Café Razz
BACON BURGER - med ost. | Kr. 145,-